Vistas fileja labi sader ar brokoļiem, turklāt tie ir divi neticami veselīgi un diētiski produkti, kuru patēriņš palīdzēs jums saglabāt formu un vienlaikus piesātinās jūsu organismu ar vitamīniem un noderīgiem mikroelementiem.
Šī recepte ir ātri pagatavojama, bet tās uzturvērtība ir neticami liela.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 600 g
Brokoļi – 400 g
Skābais krējums – 200 g
Malti melnie pipari – pēc garšas
Oregano – 0,5 tējkarote
Paprika – 1 tējkarote
Sāls – pēc garšas
Augu eļļa – cepšanai
Pagatavošana:
Nomazgājiet brokoļus, sadaliet tos ziedos. Vārīta ūdenī pievienojiet raudeni, piparus. Brokoļu ziedus iemet verdošā ūdenī, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra uz vidējas uguns divas minūtes. Tad ieliek sietā un iemet aukstā ūdenī uz 30 sekundēm.
Lasi vēl: Laiks revīzijai: zinātnieki noskaidrojuši, cik gadus var uzglabāt mājas konservus…
Noskalojiet vistas fileju, nosusiniet un sagrieziet vidēja lieluma gabalos. Karstā pannā ielej augu eļļu, piecas minūtes apcep gaļu, pievieno sāli, piparus, raudeni un papriku.
Izkārtojiet brokoļus blakus vistai un ielejiet skābo krējumu. Pannu pārklāj ar vāku un 20 minūtes uz vidējas uguns sautē, līdz brokoļi ir gatavi.
Veselīgi un patiešām gardi!